Nikoliću tri miliona da ode iz Lokomotive

Srpski trener Marko Nikolić će svakog momenta napustiti tim Lokomotive iz Moskve zbog nezadovoljstva, kako njegovog, tako i uprave.

Kako izveštava ruska televizija "Mač", a prenosi Blic, bivši trener Partizana, Rada i Vojvodina će platiti ceh lošim rezultatima tima u poslednje vreme, ali ni on sam nije najsrećniji situacijom u klubu, zbog čega je ponudio da se rastanu. Ali tu nije kraj novostima vezanim za ovog trenera.

Nikolić ne bi dugo trebalo da bude bez posla, pošto ga čeka novi angažman i to u Italiji, gde bi trebalo da preuzme Speciju.

Nikolić je u rusku prestonicu stigao 2020. godine, a čim je sleteo u Moskvu, odmah je dočekan na "nož" i susretao se sa brojnim problemima, kako u klubu, tako i od strane javnosti.

Kada se sve primirilo, došlo je do novih trzavica kada je u klub stigao Nemac Ralf Ragnik, kao novi fudbalski direktor, pošto on i srpski stručnjak nisu u najboljim odnosima. Takođe, Nikolić je imao problema i sa doktorom. Lokomotiva je angažovala izvesnog meksičkog lekara, igrači su trenirali u dve grupe, a da Nikolić nije znao ko je spreman i nije imao pravi uvid u rad igrača.

U svakom slučaju, Nikolić ne može da bude u potpunosti nezadovoljan, jer je na današnjem sastanku sa upravom, dogovorio da za rastanak dobije tri miliona evra.

(Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Petak
20:00
Fortuna Sittard
Sparta Rotterdam
Petak
20:30
Augsburg
Leverkusen
Petak
20:45
Salzburg
Sturm Graz
Petak
21:00
Chelsea
Fulham
Petak
21:00
Ath. Bilbao
Cadiz