Marko Nikolić ostaje bez kapitena: Ćorluka diže sidro posle 234 meča za Lokomotivu

Kraj jedne ere, reći će navijači Lokomotive iz Moskve. Legendarni kapiten Vedran Ćorluka objavio je da na kraju sezone napušta "železničare". Marko Nikolić, trener Moskovljana, ostaće tako bez stuba odbrane. 

Ćorluka je u klub stigao u leto 2012. godine iz Totenhema. Na društvenim mrežama objavio je emotivnu poruku u kojoj se zahvaljuje navijačima i ostalima s kojima je sarađivao u Lokomotivi. 

- Draga crveno-zelena familjo, nije mi lako ovo da napišem, ali, nažalost, ovaj trenutak je morao doći. Želim vas obavestiti da će po završetku sezone doći vreme za oproštaj. Želeo bih da vam se zahvalim na prekrasnih devet godina: od prvog dana kada ste me prihvatili kao svog i pokazali mi da je igranje za ovaj klub velika privilegija. Vaša ljubav i vaše poštovanje prema meni zauvek će mi ostati u sećanju. Naravno, zajedno smo imali loše sezone, ali bilo je i onih u kojima smo se zabavljali i slavili titule i ostale trofeje do kasno u noć - napisao je popularni Čarli.

- Želim da se zahvalim svim meni dragim ljudima - trenerima, saigračima i onima s kojima sarađujem i radim rame uz rame devet godina, zbog njih će ovaj klub biti moja velika ljubav za ceo život, a Loko je zauvek stekao svog pravog obožavatelja. Sezona još nije gotova, a mi ćemo je završiti što je bolje moguće' - napisao je Ćorluka.

Ćorluka je osvojio jednu titulu sa "lokosima", tri Kupa Rusije i jedan superkup. Odigrao je 234 meča i postigao devet golova.

(Foto: Vladimir Šoškić)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Četvrtak
15:00
Kayseri
Istanbul Basaksehir
Četvrtak
18:00
Anorthosis
Omonia
Četvrtak
18:00
Adana Demir
Fenerbahce
Četvrtak
21:00
Juventus
Lazio
Četvrtak
21:00
Real Madrid
Valencia