Predlozi: Slucki drži Spartak iznad vode, Krasnodar ne da bodove u Jekaterinburg

Rusija         Premijer liga, 20. kolo

Nedelja

12.00          Spartak - Rubin

Rubin igra promenljivo, Leonid Slutski je čovek koji im drži glavu daleko od nivoa vode. Očerupali su Tambov koji propada i doveli Gritsenka i Kostjukova, a zanimljiva je pozajmica Mitsukija Saia iz Šonan Belmara. Spartak bi mogao da ostane bez Domenika Tedeska, o čijem povratku u Šalke se sve više priča. Aleks Kokorin je otišao u Fiorentinu da pronađe sebe i nedostajaće Moskovljanima. Predlog: 0-30 GG (10.20), IXvX (1.75)

14.30          Ahmat - Dinamo M.

Utakmice bez prave podrške navijača otkrivaju mnogo toga. Ahmat, tradicionalno, tim koji van Groznog ne uzima bodove, ali ih i ne da kod kuće, ima odnos od 15 osvojenih u Čečeniji, a 11 na gostovanjima. Velika promena u odnosu na ranije. Dinamo je razočaranje. Otišao je posle nekoliko godina Konstantin Rauš, a jedino pojačanje je pozajmica Danila Lipovoja iz Himkija. To dovoljno govori o ambicijama. Predlog: 1X&0-3 (1.95), 1-2 gola (2.05)

17.00          Krasnodar - Ural

Ne znamo zbog rokova u štampi šta je uradio Krasnodar u Zagrebu, ali znamo da je ovo veoma dobar i finansijski stabilan tim. Uz Zenit, sigurno klub u kojem se pitanje isplate prinadležnosti ne postavlja. Kada je tako, na igračima je samo da misle o igri. Ne bi smeli da dozvole, uprkos umoru, da im momci iz Jekaterinburga odnesu bodove. Predlog: Ki1 (1.43), DI1+&II1+ (2.20)

(Piše: Vladimir Šoškić; Foto: Beta/AP/Darko Bandic)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
00:00
Guairena
Olimpia A.
Subota
02:30
Central Cordoba
River Plate
Subota
02:30
Uni. Catolica
Curico Unido
Subota
02:30
Necaxa
Queretaro
Subota
03:30
Seattle
Minnesota