Roditelji igrača upali na konferenciju: Dug VK Partizan je 6.000.000 evra

 

Zahtevu za odlazak aktuelne Uprave VK Partizan, posle legendi i sadašnjih igrača i trenera, pridružili su se i roditelji igrača.

Uoči današnje konferencije za medije na Banjici koju su održali predsednik Upravnog odbora Mirko Bradajić i direktorka Tatijana Rakas, nezadovoljni roditelji dece koja treniraju u klubu lupali su u staklo klupskih prostorija, uz povike: „Uprava napolje” i „hoćemo promene”.

Oni su uspeli na kratko da prekinu konferenciju za medije, ali je posle toga ipak usledilo obraćanje Bradajića i Rakaseve.

- Razgovarao sam sa Filipom Filipovićem, on je tražio da ode Rakas i rekao da će dovesti svoje ljude u klub. Pitao sam ga koje ljude, nisam dobio zadovoljavajući odgovor. Drago mi je što se legende intersuju za stanje u klubu, ali zašto do sada nisu? - upitao je Bradajić.

Direktorka Rakas istakla je da je sve što se dešava opstrukcija Aleksandra Šoštara.

- Bivši igrači su dezinformisani. Kriza u klubu je duboka, ali ne od dana kada sam ja došla u klub. Dug je oko 6.000.000 evra. Nisam došla ovde da se bogatim ili iz nekog ličnog interesa. Filipović je pozvan da dođe u klub, ali nije došao. Očigledno, Šoštar ne može dostojanstveno da ode - istakla je Rakas.

(Foto: MN Press)


Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Utorak
11:30
Western Sydney
Perth Glory
Utorak
12:00
Shenzhen
Guangzhou Evergrande
Utorak
14:00
Jiangsu Suning
Dalian Pro
Utorak
18:45
Finn Harps
Shelbourne
Utorak
20:45
Brentford
Fulham