Novak izgubio živce, a onda šmekerski reagovao

Nije lako kada si najbolji. Svi žele da ti vide leđa, da te sklone sa trona. Novak Đoković važi za nekoga ko ume da se nosi sa tim pritiskom, ali je i njemu „pukao film” na US openu. Tokom vežbanja pred meč sa Denisom Kudlom, , kraj terena ispod tribine, neko je Đokoviću „kad ćeš u penziju”. On se okrenuo, ušao u raspravu, a čulo se od srpskog tenisera:

- Naći ću te posle meča, veruj mi - rekao je Novak dok je prilazio i imao raspravu sa nepoznatom osobom, prema kojoj je i preteći upirao prstom.

Kasnije, tokom konferencije posle duela sa Kudlom, Nole je delovao daleko smirenije, pa je stigao i da se našali.

- Rekao sam mu da popijemo piče. Dopao mi se dečko. Kupiću mu piće. Ostaviću to između nas. Međutim, sigurno da mi je pomogao. On to ni sam ne zna, ali mi je pomogao. Neću da govorim o tome. Verujem da mi je učinio uslugu, iako on to nije hteo. Učinio mi je ogromnu uslugu - kroz šalu rekao je Đoković.

Motiva u Njujorku mu nije manjkalo.

- Da, bio sam motivisan. Noćni termin. Njujork, publika se uživela. Nekoliko momaka koji su popili nekoliko pića više nego što je trebalo da popiju. Ipak, bilo je sve dobro posle toga - aludirao je na neprijatnost na treningu.

(Foto: Beta/AP/Charles Krupa)


Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Sreda
18:00
RB Leipzig
Hoffenheim
Sreda
18:00
Fiorentina
Torino
Sreda
19:00
Nantes
Marseille
Sreda
20:00
Maritimo
Porto
Sreda
20:45
Mainz
Bayern M.