Ognjen Mićović je ponos SOCCER-a: Upriličena proslava u čast MMA vicešampiona Evrope!

Kompanija SOCCER je stala uz Ognjena Mićovića kada je bio „niko”, pa se zato ponosi njim sada kada je postao „neko”. Pre samo dve sedmice on je na IMMAF Evropskom prvenstvu u Italiji nastupio za reprezentaciju Srbije i postao vicešampion Evrope u velter kategoriji.

Tim povodom, SOCCER je organizovao veliku proslavu u čast mladog sportiste, pred kojim je sigurno još mnogo pobeda i ovakvih, pa i većih, uspeha.

U četvrtak uveče je restoranu Black Rooster Pub (Crni petao) bio prisutan veliki broj zvanica koji su pozdravili Mićovića i njegov tim na čelu sa trenerom Savom Lazićem, koji od početka vodi računa o njegovoj MMA karijeri.

Na putu do prve velike medalje u karijeri Mićović je najpre pobedio Bugarina, bivšeg šampiona sveta u rvanju, što njemu svakako nije jača strana. Ali, uspeo je i prošao dalje gde je zatim „gušenjem” savladao Danca, nosioca crnog pojasa u tekvondu.

Potom je usledio meč sa najvećim favoritom Irske, koji je u timu Konora Mekgregora i ušao je u oktagon baš u njegovom stilu, nadmeno, ali se nije dobro proveo. Mićović ga je završio takođe „gušenjem” za samo 30 sekundi. Srbin je izdominirao sve do finala u kom je odlukom sudija izgubio od Finca Omara Tugareva.

Prethodno je Mićović u kik-boksu ostvario fantastične rezultate, te je 12 puta bio je prvak Beograda, pet puta državni šampion, dva puta šampion Balkana i jednom evropski šampion. Na jednoj od najjačih organizacija, grappling ADCC, osvojio je zlatnu internacionalnu medalju.

(Foto: SOCCER)


Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Sreda
18:00
RB Leipzig
Hoffenheim
Sreda
18:00
Fiorentina
Torino
Sreda
19:00
Nantes
Marseille
Sreda
20:00
Maritimo
Porto
Sreda
20:45
Mainz
Bayern M.