Drobnjak u Zvorniku bije bitku za evropski pojas!

WAKO PRO spektakl „Arena Fight Night 5 - Battle for Belt“ prvi put će biti održan u Bosni i Hercegovini, nakon četiri uspešna izdanja u Srbiji i Crnoj Gori. Razlog što ćemo najbolje kik boksere regiona i Evrope gledati baš u Zvorniku 3. juna jeste meč večeri u kojem će domači borac Nikola Drobnjak protiv Makedonca Dimitra Gjorgjieva pokušati da se domogne pojasa evropskog šampiona.

- Zadovoljan sam pripremama, spreman sam maksimalno i nadam se da ću pred domaćim navijačima pobediti Gjorgjieva - poručuje kik-bokser iz Bosne i Hercegovine, koji će se u meču večeri za pojas Evropskog WAKO PRO šampiona boriti u kategoriji do 81,4 kilograma, disciplina low kick (pet rundi po tri minuta).

U okviru projekta pod pokroviteljstvom Grada Zvornika i Ministarstva porodice omladine i sporta BiH, a uz medijsko partnerstvo Arene Channel Group, biće održano sedam kvalitetnih uvodnih borbi.

- Očekujem odličan program, kao i na prethodna četiri turnira. Za ovu godinu planiramo još tri spektakla iz serije AFN. Prvo krajem jula u Ohridu (Makedonija), pa početkom oktobra u Beogradu (Srbija) i u novembru u Mariboru (Slovenija) - izjavio je Srđan Bugarčić, direktor turnira AFN i supervizor meča večeri u Zvorniku.

Organizator turnira Ognjen Pavlović ispred ABS (Akademije borilačkih sportova) je istakao da su preuzete sve organizacione aktivnosti kako bi bio opravdan renome turnira AFN i zahvalio se Areni Channel Group i direktoru Nebojši Žugiću, sportskom direktoru AFN Srđanu Bugarčiću na ukazanom poverenju i Gradu Zvornik i Ministarstvu porodice omladine i sporta koji su pokrovitelji manifestacije, kao i mnogobrojnim sponzorima.

Zvanično merenje boraca zakazano je za 2. jun, a početak turnira je predviđen dan kasnije od 20 sati u RSC Zvornik, uz direktan TV prenos na kanalu Arena Fight.

(Foto: Dražen Ostojić)


Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Ponedeljak
18:00
Ranheim
KFUM
Ponedeljak
19:00
Kalmar FF
IFK Varnamo
Ponedeljak
19:00
Malmo FF
Helsingborgs IF
Ponedeljak
20:30
Patronato
Independiente
Ponedeljak
23:00
Sp. Ameliano
Guairena