London: Šok, Đoković imao 4:0 u taj-brejku, pa izgubio od TIma - ništa od finala sa Rafom

Kakav meč u Londonu! Sastali su se Novak Đoković i Dominik Tim i videli smo pravu dramu kakvu samo tenis može da nam ponudi. Potpuno različita slika u svim setovima, a na kraju, naš majstor je uspeo da se vrati iz još jednog ambisa i da se plasira u finale. Konačan rezultat bio je  1:2 (5:7, 7:6, 6:7).

Srpski teniser, iako izmoren gustim rasporedom i danom manje odmora u odnosu Dominika Tima dobro se suprostavio Austrijancu. Od prvog trijumfa 2017. godine u Francuskoj Tim je jedan od najtežih protivnika za najboljeg tenisera sveta. Bilans od tada pa sve do danas bio je po tri trijumfa na obe strane.

Tako se pokazalo i danas jer ga je u prvom setu savladao sa 7:5, ali je u drugom Đoković opet pokazao onu svoju psihičku čvrstinu koja ga oduvek odlikuje, pa je tako u taj brejku uspeo da slavi sa 12:10.

Onda se pristupilo trećem delu igre... Ista slika kao u drugom. Niko nije uspevao da uzme brejk, pa se pristupilo odlučujućem gemu. Imao je tamo Nole čak i 4:0, ali na kraju je sa 5:7 poražen i tako je ostao bez prilike za finale.

Bolji iz ovog duela igraće sa boljim iz meča Medvedev - Nadal.

(Foto: Beta/AP)


Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
08:00
Kawasaki
Sapporo
Nedelja
08:05
Melbourne City
Wellington Ph.
Nedelja
12:30
Fiorentina
Napoli
Nedelja
13:00
Akhmat
Spartak M.
Nedelja
15:05
Tottenham
Wolverhampton