Krstić priznao: Teodosić i ja smo kumovi, ali nismo progovorili u reprezentaciji!

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić priznao je da godinu dana nije razgovarao sa aktuelnim vođom naše selekcije i sopstvenim kumom Milošem Teodosićem.

U dokumentarnom filmu Evrolige o Srbiji, zemlji MVP-eva, ispričao je kako je došlo do njihove svađe i međusobnog ignorisanja i to dok su bili cimeri i saigrači u nacionalnom timu.

- Posvađali smo se na pripremama reprezentacije i godinu dana nismo pričali. Možete da zamislite kako je bilo kada ste godinu dana cimer sa nekim, a ne razgovarate. Igrali smo u finalu i mislim da je to bilo najbolji trenutak za nas da igramo zajedno. Uvek mi je dodavao loptu, posle toga smo naravno nastavili da razgovaramo, ali mi je dodavao i kada nismo pričali - rekao je Krstić.

Teodosić je i on su sjajno sarađivali i u Moskvi u dresu CSKA, kao i dresu reprezentacije, osvajavši trofeje i velike medalje.

- Igrao sam sa Milošem od 2011. do 2013 u CSKA, ali i od 2008. do 2014. u reprezentaciji i znam ga veoma dobro. Prošli smo kroz mnogo dobrih i loših stvari. Mi smo kumovi i veoma, veoma smo bliski. Igrao sam sa njim na poziciji pet, dobio sam mnogo lakih koševa. Ne morate da budete mnogo dobri igrači da biste uz njega pogađali. On čini stvari mnogo lakšim na terenu, a ostale igrače čini boljim. To je veoma važno za velike igrače - dodao je Krstić.

Krstić je, posle nekoliko teških godina, karijeru završio 2016. godine, a baš te sezone je Teodosić osvojio Evroligu sa CSKA, dok je pre samo nekoliko dana sa Virtusom podigao trofej Evrokupa, a upravo on bio MVP finalne utakmice protiv Burse.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
23:30
Cobresal
Uni. de Chile
Nedelja
00:00
Sao Paulo
Ceara
Nedelja
00:00
Los Angeles FC
San Jose E.
Nedelja
01:00
Nacional de F.
Cerrito
Nedelja
03:00
Kansas City
Vancouver