Zvezda priziva pune tribine za novi početak i novog trenera

Košarkaši Crvene zvezde vredno se spremaju za naredne izazove, a prvi je utakmica sa francuskim šampionom Asvelom.

Sa novim trenerom Duškom Ivanovićem koji je u ponedeljak i zvanično preuzeo mesto prvog trenera crveno-bele očekuju brojne utakmice u narednom periodu.

Prva domaća utakmica je u Evroligi na programu je 17. novembra protiv Asvela. Tim povodom KK Crvena zvezda pustio je još prošlog četvrtka u 12.00 u prodaju pojedinačne karte za ovu izuzetno bitnu utakmice crveno belih koje se igraju u četvrtak od 19 časova.

Karte se prodaju na svim prodajnim mestima partnera ticket.rs, takođe kupovina je omogućena i online preko web sajta tickets, ali i na dan utakmice na blagajnama hale Aleksandar Nikolić od 13.00 do početka utakmice.

Važna napomena za sve online kupce karata: Online karta više se neće preuzimati na prodajnom mestu, već će važiti i sa elektronskog uredjaja (telefona) ili odštampana kod kuće. Napominjemo da će takva karta moći da se učita samo jednom, i svaka zloupotreba će biti sankcionisana.

KK Crvena zvezda pušta u četvrtak 17. novembra tačno u podne u prodaju i ulaznice za dve naredne utakmice koje su na programu u subotu (Cibona 16.00) i Makabi (naredni četvrtak 17.30).

- Budite uz crveno-bele, u dve utakmice Evrolige imali smo punu halu i prepoznatljiv ambijent koji je sada već dobro poznat svima u Evropi, a pune tribine mnogo su pomogle timu da dođe do važne pobede! - poručuju sa Malog Kalemegdana.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Ponedeljak
18:00
Fenerbahce
Konya
Ponedeljak
18:30
Verona
Lazio
Ponedeljak
20:45
Monza
Sampdoria
Ponedeljak
21:00
Rayo Vallecano
Almeria
Ponedeljak
22:15
Rio Ave
Sporting