Obradović: Kako moji igrači imaju manju želju od rivala? Ne mogu da verujem

Ljut i razočaran bio je Željko Obradović posle poraza Partizana od Mege. Sa pravom moglo bi se reći, jer njegovi izabranici su odigrali ispod svakog minimuma.

- Naravno, prvo što želim je da čestitam Megi na odličnoj utakmici, apsolutno zasluženo su pobedili, vodili sve vreme. Mi smo imali neku šansu na kraju, ali valjda je i normalno da se ovako završi. Najavio sam ovu utakmicu na način da će mladi igrači Mege grati sa velikim motivom, da će probati da se nadigravaju, i tako je bilo - rekao ej na početku izlaganja Obradović.

Konstatovao je da je njegovom timu nedostajalo više energije i kod pojedinih igrača - motivacije.

- Mi nismo imali energiju koju smo imali pre dva dana, i za neke igrače je to i logično s obzirom na to koliko su dali na toj utakmicu, ali za neke bogami nije - poručio je Žoc, pa nastavio u istom tonu, o igračima kojima nije zadovoljan:

- Kad već poredimo mladost koja je prisutna u ekpi Mege, onda treba da se osvrnemo i na mladost koju mi imamo u eipi. I to je ono gde ja vidim problem, gde oni ne mogu sebe da izmotivišu i da odigraju utakmicu na najbolji mogući način. A sigurno nismo igrali. To je jedino čime sam nezadovoljan, sve ostalo mogu da razumem. Ali da protivnički tim ima veću želju od nekih mojim igrača to je nedopustivo, ali na tome ćemo da radimo - rekao je trofejni trener.


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
17:00
Hafnarfjordur
Breidablik
Subota
21:00
Man. City
Inter Milan
Subota
21:00
Coritiba
Santos
Nedelja
01:00
Boca Juniors
Lanus
Nedelja
01:30
Atlanta Utd.
D.C. United