Obradović: Pobedili smo, ali nedostajalo je želje i koncentracije

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je važno da je njegov tim pobedio ekipu Studentskog centra (93:83), ali da je ekipi nedostajalo želje i koncentracije.

- Čestitam ekipi Studentskog centra jer mislim da su odigrali izvanrednu utakmicu. Uspeli smo da odigramo najbolje u poslednjih par minuta i zahvaljući tome smo dobili. Mislim da nismo igrali sa dovoljno energije, ono što je najvažnije u sportu a to su želja i koncentracija, toga u našoj igri večeras nije bilo previše - izjavio je Obradović, a preneo klupski sajt.

Kao pokazatelj veće želje tima Studentskog centra Obradović je apostrofirao veći broj ofanzivnih skokova ekipe Studentskog centra.

- Dokaz za to je neverovatan broj ofanzivnih skokova ekipe Studentskog centra i što je meni kao treneru još važnije, a to je da su one ničije lopte uvek bile njihove, što samo pokazuje njihovu želje. Ne znam razlog zbog kog smo počeli i odigrali utakmicu većim delom na taj način. Moguće i da je došlo do zamora. Imaćemo sada važnu utakmicu u utorak, zatim u četvrtak protiv Mege i nadam se u subotu protiv Cibone - rekao je trener crno-belih.

Partizan će sledeći meč u regionalnoj jadranskoj ligi odigrati 20. januara protiv Mege.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
23:30
Cobresal
Uni. de Chile
Nedelja
00:00
Sao Paulo
Ceara
Nedelja
00:00
Los Angeles FC
San Jose E.
Nedelja
01:00
Nacional de F.
Cerrito
Nedelja
03:00
Kansas City
Vancouver