Pešić: Ako već nisu tu najbolji, hajde da od ovih napravimo najbolje

U četvrtak reprezentacija Srbije će od 20.00 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“ započeti kvalifikacije za odlazak na Svetsko prvenstvo 2023. godine. Prvi rival „orlova“ biće selekcija Letonije, dok će naš nacionalni tim tri dana kasnije igrati protiv Belgije u Monsu.

Selektor „A“ reprezentacije Srbije Svetislav Pešić je pred duel sa Letonijom izjavio:

– Očekuje nas izazovna utakmica protiv Letonije koja ima kontinuitet, jer je tokom jula i avgusta igrala kvalifikacije i uigrana je, za razliku od nas koji smo se skupili pre samo nekoliko dana. To je sve početak jednog novog projekta. Ono što je najvažnije, taj nedostatak uigranosti ćemo morati da kompenzujemo jednom velikom željom koju si igrači u ovih nekoliko dana i pokazali. To je ono što me čini zadovoljnim i optimističnim. Publika nam je veoma važna, naši navijači. Ako baš ne igramo sa najboljim igračima koje imamo, onda hajde da svi zajedno pomognemo njima da budu još bolji i postanu najbolji – poručio je Pešić.

Ulaznice za premijerni meč Srbije u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo prodaju se putem servisa „Ticket vision“ i sajta www.tickets.rs.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Četvrtak
18:45
Lyon
Rangers
Četvrtak
18:45
Napoli
Leicester
Četvrtak
18:45
Real Sociedad
PSV
Četvrtak
18:45
Partizan
Anorthosis
Četvrtak
19:00
Atalanta
Villarreal