Partizane, hvala - tako prijatelji dočekuju: Bokan zahvalio Mijailoviću, Obradoviću, navijačima u Areni...

Dan posle uzbudljivog derbija ABA lige, Partizan - Budućnost, crnogorski klub oglasio se saopštenjem i zahvalio crno-belima na prijateljskom dočeku i na tome što je sve proteklo u pravom sportskom duhu.

U ime crnogorskog kluba, predsednik Dragan Bokan posebno je zahvalio predsedniku Partizana Ostoji Mijailoviću zbog prijema delegacije, kao i treneru crno-belih Željku Obradoviću zbog lepih reči i smirivanja tenzije između navijača.

- U ime KK Budućnost Voli ovim putem zahvaljujem na korektnom domaćinskom prijemu prilikom gostujuće utakmice sa KK Partizan NIS. Hvala predsedniku kluba Ostoji Mijailoviću na toplom dočeku naše delegacije i srdačnom gostoprimstvu. Upućujem reči zahvalnosti treneru Željku Obradoviću na korektnim, prijateljskim izjavama uoči utakmice. Lepim rečima je doprineo da se smire tenzije između navijača i da susret dva velika kluba protekne u sjajnoj, prijateljskoj atmosferi - rekao je predsednik Budućnosti.

Porukom na klupskom sajtu, on je izrazio želju da takvi odnosi vladaju i ubuduće i da budu svima primer.

- Hvala našim prijateljima i sportskim rivalima, upravi, igračima i navijačima, sa željom da i dalje zajednički, na najlepši način promovišemo pravi domaćinski prijem i zdrav takmičarski duh, uz međusobno poštovanje i uvažavanje protivnika na terenu.
Prijateljski odnos Partizana je primer pravog sportskog duha, primer funkcionisanja u regionalnoj košarci u maniru koji neguje i naš klub. Sinoćnji susret Partizan NIS-a i Budućnost Volija je prava poruka za ABA ligu i treba da predstavlja reper međusobnog odnosa klubova i navijača u susret i tokom utakmice. Pored toga, to je i jasna poruka našim navijačima da prilikom sledećeg susreta u Podgorici, na najlepši način Partizanu uzvratimo gostoprimstvo.

Za kraj, Bokan je uputio čestitku crno-belima na trijumfu, a poslao je čestitku i ka arbitrima.

- Čestitamo Partizanu na zasluženoj pobedi i odličnoj organizaciji utakmice, upućujemo čestitke i za korektno suđenje. Unapred se radujemo prilici za revanš. Igramo značajnu ulogu u ABA ligi i Evrokupu i pred nama su nove prilike za pobede, novi izazovi koji nas motivišu da budemo sve snažniji i bolji. Borba se nastavlja! Idemo dalje! - dodao je Bokan.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
15:30
Hoffenheim
Dortmund
Subota
16:00
Man. Utd.
West Ham
Subota
16:00
Brackley Town
Chorley
Subota
18:00
Inter M.
Venezia
Subota
18:30
Sevilla
Celta