Bronza je u srpskim rukama

Od 14 sati i 15 minuta počeo je megdan ekipa Srbije i Belgije u okviru meča za bronzanu medalju u Tokiju. Naši basketaši su uspeli! Igrali su ljuti i na sebe zbog poraza u polufinalu od Rusije i željni da se dokažu i na kraju, pobeda "orlova" - 21:10.

Kad se setim kako smo izašli protiv Rusa, zaplakao bih iskreno. Malo je sramotan način na koji smo izašli da se borimo za našu zemlju. To nismo smeli da dozvolimo. Dogovorili smo se i smogli snage da to zaboravimo, da damo sve od sebe za bronzu jer je lepše kad se ode kući sa medaljom - rekao je Majstorović posle meča i dodao:

- Kod mene tamo u Banovcima su napravili video bim, svi prate, bodre. Krivo mi je što to nije bilo finale i što se nismo borili za zlato, ali dobro je. Bronza sija kao bronza, ne baš kao zlato, ali nema veze. Bilo je fenomenalno, arena je bila ogromna, Japanci su to organizovali na sjajan način, do perfekcije. Prezadovoljni smo terenom, uslovi za igru su bili malo teži, ali kako nama tako i svima - jasan je srpski basketaš.

(Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Petak
19:00
Radnik S.
Vojvodina
Petak
20:30
Hertha
Greuther Furth
Petak
20:45
Sassuolo
Torino
Petak
21:00
Newcastle
Leeds
Subota
01:00
Penarol
Fenix