SOCCER BILLIONS JACKPOT DONEO DOBITAK OD 21.124.301,1 MILION DINARA

SOCCER BILLIONS JACKPOT DONEO IGRAČU 21.124.301,1 DINARA NAJVEĆI JP U ISTORIJI

Rađa se proleće, a SOCCER fabrika milionera ima jednog posebnog! Neverovatnog! Najvećeg ikada! Rekordera u Srbiji – dobitnika SOCCER BILLIONS JP u vrednosti fenomenalnih 21.124.301,1 dinara!

Možda ova 2021. godina nije najbolja na svetskom nivou, ali je neko baš ove godine pronašao najveću moguću radost ulaskom u Kladionicu SOCCERBET na adresi Kralja Petra I 32v, u Kragujevcu.

Radost, sreća i neverica smenjvali su se sigurno na licu dobitnika, koji je sa prvim sunčanim zracima, obasjan srećom, kročio u Kladionicu SOCCERBET u Kragujevcu. Posle nekoliko trenutaka, postao je najveći dobitnik u istoriji! Zvuk koji javlja da je u prostoriji osvajač nekog od džekpotova ovaj put nije prestajao da zvoni. Objavljivao je da je za slot-aparatom EGT Multi 6 izvučen najveći dobitnik od kako je slot-aparata u Kladionici SOCCER – BILLIONS JACKPOT!

Bio je to četvrtak, dan koji će specijalnim slovima biti upisan u sve knjige igara na sreću! Ne samo u Srbiji, već i šire. Ovakav šampion se ne rađa svaki dan! Redak je i zato toliko unikatan. Kladionica SOCCERBET i njen GAMBLING tim postavili su standarde u industriji zabave u Srbiji, i to u vanrednim okolnostima kada znaju koliko radost znači svima.

Upravo ovim BILLIONS JP, u nikada ranije viđenoj vrednosti od preko 21 milion dinara, okrenuli su nekome život nabolje. Koncept društvene odgovornosti kompanije SOCCERBET, ali i liderstva, pokazan kroz brojne akcije i promocije, ovde je dobio krunu – igrača koji će zauvek biti upisan zlatnim slovima u istoriju igara na slot-aparatima.

Obično kažemo da je san postao java, ali ovde, ovo ni u snovima nije mogao da zamisli ovaj dobitnik. Kompanija SOCCERBET ne namerava da stane. Možda baš Vi budete sledeći srećni dobitnik. Naši moderni i sertifikovani slot-aparati čekaju da zavrtite ruku sreće. Srećno!