NOVA SOCCERBET POSLOVNICA! Narodnih heroja 30, Novi Beograd!

Odmah na startu, bez lažne skromnosti, moramo da kažemo da su sve SOCCER poslovnice izuzetno lepe. A zatim se moramo pohvaliti kako je ona otvorena u utorak na adresi Narodnih heroja 30, Novi Beograd – jedna od najlepših.

Prostor koji može da primi veliki broj igrača opremljen je najmodernijim nameštajem, tehnikom, a iznad svega toga, dobro obučenim radnicima. Ugođaj kojeg se ne bi postideo ni Las Vegas, a sve to na Novom Beogradu.

Već prvog dana otvaranja sjatio se veliki broj stanovnika ovog dela novobeogradske opštine, između Fontane i Studenskog grada. Komentari su bili za svaku pohvalu. Posebno je bilo lepo videti da su igrači zadovoljni, ali i da primećuju svaki detalj.

Kada je tako, ni SOCCERBET ne može biti ništa drugačiji. Svakodnevno, u narednih mesec dana, svaki igrač koji dođe u periodu od 9 do 10 ujutru, biće poslužen kafom na račun kuće. Mali znak pažnje sa naše strane ima za cilj da pokaže zahvalnost za sve lepe reči koje smo čuli toga dana na račun ove poslovnice i poverenja koje nam ukazujete. Međutim, poslovnica bez ljudi bila bi samo zidovi i šminka, upravo VI, dragi igrači, kao i radnici ove poslovnice, učinili ste da od prvog dana zavlada onako prava prijateljska atmosfera i odgovorna zabava. I tako će biti uvek, od 9 do 20 časova dok traju ove vanredne mere, a nakon toga i do 03 časa posle ponoći.

I dok su se tiketi ređali, ništa manje zastupljeni nisu bili ni slot-aparati i rulet. Najmoderniji, poslednje generacije, smešteni su u ovoj poslovnici, na radost svih onih koji uživaju u igrama na slot-aparatima, ali i ruletu. Navešćemo redom: MegaJack x4, VIP Lounge 7 x3, Astronic ST, Amatic Multi Liner x3, Impera x4, IGT Cobalt x4, EGT x4, Rulet sa 8 tabli GC Lumina! Milina!

Dođite, uživajte i odgovorno se zabavite!