Soccer časti 5.000 dinara na svakih pet minuta!

Sezona praznika je počela.

Novogodišnja iznenađenja dolaze iz kompanije SOCCER sa specijalnom akcijom  „Vaših 5 minuta”.  
Svakog petka, u terminu od 18h do 21h slot džekpotovi „padaju” širom Srbije.

Šansu za učešće imaju sva punoletna lica koja vole dobru zabavu i uzbudjenje, a neće izostati  ni dodatni džeparac za novogodišnje poklone.
Pored ekskluzivnog ambijenta i ljubaznog osoblja, igračima su na raspolaganju brojne slot mašine poslednje generacije koje nude šansu za dobitak.

Pored decembarske akcije „Vaših 5 minuta” , Soccer redovno nagradjuje svoje igrače sa više od 500.000,00 dinara svakoga dana, sa preko 5.000 džekpotova svakog meseca, dok se najveći džekpot isplaćuje najmanje jednom mesečno i od svog dobitnika stvara novog milionera.

Tu neće biti kraj iznenadjenjima. 31.12. iz Soccer Gambling-a, člana Soccer porodice, stiže specijalani novogodišnji džekpot.
Pored toga što će  novogodišnja euforija biti zasigurno prisutna, naša kompanija najavljuju veće iznose džekpota na dan dočeka.
Šansu da okušaju svoju sreću imaće igrači širom Srbije u terminu izmedju 15h i 16h,  kada će premija džekpota iznositi 5.000 dinara i  „padaće” na svakih 5 minuta, dok će u drugom satu akcije dobitak ići na 10.000 dinara.

VAŽNA NAPOMENA: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.