SOCCERBET: BMW Gran Coupe za SOCCER šampiona sa najdužim tiketom!

Španija ima Barselonu i Real, Engleska Liverpul, Italija Juventus, a srpsko klađenje Pavla Gavrića! Ovaj čovek ima i zvanično najduži! U promociji Kladionice SOCCERBET Produži tiket jer dužina je bitna- on je pobednik.

Na 50 dinara pogodio je neverovatnu kvotu 6.757.07! Tako mu je na 24 para dobitak bio 337.853,71. Na sve to i SOCCER Bonus od 90%, ukupno 641.922,05 dinara! I to nije sve, pošto mu je najduži, dobio je i poklon od SOCCERBET-a kakav svako sanja BMW Gran Coupe. Automobil kakav pravi šampion i treba da vozi, jer SOCCER zna da prepozna najbolje.

O tome kakav je ovo majstor klađenja dovoljno govori da je odigrao tiket koji bi retko ko i pokušao. Kombinacija utakmica od 15. novembra, pa sve do 25. novembra! Sve je počelo od reprezentacija, širilo se preko klubova, a endorfin na maksimum postavila je Liga šampiona!

„Produži tiket jer dužina je bitna” bila je samo jedna od promocija Kladionice SOCCERBET. Iz ove kompanije najavljuju da u narednom periodu planiraju da organizuje nove promocije i obraduju mnoge uz poruku „Pravi igrači, na pravom mestu”.